Tagtik

Bedrijfsleider is 5e vermoorde Nederlander in zelfde villawijk

Woensdag was een Nederlandse bedrijfsleider niet aanwezig op zijn werk, waarna collega's zijn familie contacteerden. Het was uiteindelijk de ex-vrouw van de bedrijfsleider die woensdag in de vooravond besloot om een kijkje te gaan nemen in zijn riante villla. Daar trof ze zijn levenloze lichaam aan in een plas bloed in de woning in het Belgische Neerpelt. De man werd met messteken om het leven gebracht.

Het parket van Limburg vorderde meteen een onderzoeksrechter om dit verdachte overlijden te onderzoeken. Voorlopig staat al vast dat het slachtoffer met geweld om het leven werd gebracht. In de loop van donderdag zullen nog heel wat onderzoeksdaden gebeuren om de precieze omstandigheden te achterhalen waardoor de Nederlandse bedrijfsleider in een woning aan de Grote Heide in Neerpelt aan zijn einde kwam. De Nederlander zou de keel zijn overgesneden.

Volgens de Nederlandse krant De Telegraaf is het slachtoffer de Nederlander Marcel van Hout, eigenaar van het Nederlandse bedrijf Universal BV.

Het is al de vijfde maal dat een Nederlander in de steenrijke villawijk Grote Heide vermoord wordt. De eerste vier moorden werden telkens gepleegd door beruchte criminelen.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren