Tagtik

Begint Danira aan kinderen zonder partner?

Danira Boukhriss Terkessidis is sinds een drietal jaar niet meer van het scherm te wissen. Begonnen als VRT-journaliste, groeide ze naar een vertrouwd en enthousiast gezicht in het Vlaamse televisielandschap. Met haar charisma én dat tikkeltje scherpe humor in onder meer 'Over Eten' en 'De Slimste Mens ter Wereld', veroverde ze het hart van televisie kijkend Vlaanderen. Het hart van Danira zelf, vond tot dusver echter nog geen zielsverwant.

"Het is goed zo. Ik vind het allesbehalve evident om een goed, tof lief te vinden. Ik merk dat ik mensen veel minder snel vertrouw. Waarom toont een man interesse? Het is misschien fout van mij, maar ik twijfel heel snel aan iemands bedoelingen, en of iemand oprecht is. Vindt die me echt leuk of vindt hij het leuk dat ik bekend ben? Ik ben voorzichtiger geworden", legt de 26-jarige Vilvoordse uit in NU.

Toch heeft de presentatrice een sterke kinderwens die ze in vervulling wil zien gaan, ook al kwam ze de man van haar leven nog niet tegen. "Ik weet zeker dat ik kinderen wil. Maar ik laat me niet opjagen. En als ik over vijftien jaar nog single ben, spreek ik wel een goede vriend aan voor een donatie", lacht Danira.

Vanaf donderdag 2 november is Danira Boukhriss aan de zijde van Peter Van de Veire te bewonderen in 'Steracteur Sterartiest' bij Eén.

(Skwadra by Tagtik/Source: NU/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren