Tagtik

"Beste speler op dit WK? Dat kan me niet schelen!"

Eden Hazard is aan een ijzersterk WK bezig. De kapitein, die deze rol volledig op zijn eigen manier invult, heeft op deze wereldbeker bewezen dat hij ook het Belgische elftal kan dragen met zijn klasseflitsen, balvastheid en onuitputbare energie. Na Messi en Cristiano Ronaldo gaapt op de voetbalplaneet een groot gat, maar onze Eden Hazard is toch enkele lichtjaren dichter bij de GOATS gekomen met zijn prestaties in Rusland.

Nu het absolute einddoel in zicht is, droomt de kapitein van ons nationale team niet van persoonlijke bekroning, maar van collectieve glorie.

"De titel van beste speler van het WK? Eerlijk gezegd kan het mij niet schelen!", Verklaarde Eden bij Beln Sports. "Wat ik wil, is het WK, de collectieve trofee, maar we weten heel goed dat wanneer je het WK wint, een speler in je team veel kansen heeft om de trofee voor beste speler te winnen. Bij de Rode Duivels maken trouwens heel wat spelers hierop kans. Romelu, Thibaut, Kevin ... Als ik hem zou krijgen, is dat prima, maar dat is zeker niet het belangrijkste", besloot Hazard verstandig.

(LpR and Skwadra by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren