Tagtik

Bondscoach Martinez zag toewijding

Zaterdagavond wonnen de Rode Duivels na een knotsgekke partij op het onbespeelbare veld van Bosnië-Herzegovina in Sarajevo. Met een 3-4 eindstand, na doelpunten van Meunier, Batshuayi, Vertonghen en Carrasco, kon de Belgische nationale ploeg opgelucht ademhalen. Lang niet alle Duivels kwamen echter ongeschonden uit deze WK-kwalificatiewedstrijd. Marouane Fellaine blesseerde zich en is vermoedelijk enkele weken out met een blessure aan de mediale band van zijn linkerknie.

Bondscoach Roberto Martinez is tevreden met de zege. "We wilden de goede prestatie en de inzet van in Griekenland doortrekken. Als je over toewijding voor de Rode Duivels en voor de nationale ploeg spreekt, in een wedstrijd die de tegenstander moest winnen en op een veld dat een uitdaging was voor beide ploegen. Dan toonden we ee fantastische houding", reageert de bondscoach tevreden.

De Rode Duivels waren al voor het treffen in Sarajevo zeker van WK-kwalificatie en in hun laatste voorrondewedstrijd nemen ze het dinsdag op tegen Cyprus.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren