Tagtik

COD verliest CEO

Het Amerikaanse computerspellenbedrijf Activision komt weldra zonder CEO te zitten. Na acht jaar besloot CEO Eric Hirshberg om het bedrijf te verlaten. Dat zal in maart gebeuren op het moment dat zijn huidig contract er afloopt.

CEO Eric Hirshberg presenteerde zelf verschillende evenementen gerelateerd aan Call of Duty en Destiny 2, waardoor het grote publiek hem leerde kennen. Hij was verantwoordelijk voor de Activision-zijde van Activision-Blizzard en bracht verslag uit bij Bobby Kotick, CEO van Activision-Blizzard.

"Het was een eer en een sensatie om de CEO van Activision te zijn. Dit is een ongelooflijk bedrijf, eentje die epische ervaringen aan zijn fans levert op een schaal zoals geen ander. Ik heb niets dan bewondering voor het ongelooflijke team dat ik heb aan mogen sturen, en niets dan waardering voor Bobby (Kotick) voor het geven van deze kans en voor het hebben van de visie en het doorzettingsvermogen om een creatief persoon een leiderschapsrol van deze schaal te geven", klinkt het bij Hirshberg, die nog niet bekendmaakte wie zijn volgende werkgever wordt.

(Skwadra by Tagtik/Ilustration picture: Twitter)

Ook dit kan u interesseren