Tagtik

'Courtois wil terug naar Madrid'

Thibaut Courtois heeft nog altijd niet zijn handtekening gezet onder een contractvoorstel van zijn huidige club Chelsea, ondanks een beloofd weeksalaris van 230.000 euro. Zijn huidige contract loopt tot 2019, maar liever dan in Engeland te blijven, wil de doelman van de Rode Duivel naar verluidt terug naar Spanje.

Zijn twee kinderen verblijven immers bij zijn ex-vrouw in Madrid: zij zijn de voornaamste reden waarom hij wil terugkeren naar de Spaanse hoofdstad. Volgens de Madrileense sportkrant AS zou de entourage van Courtois aan Real Madrid hebben laten weten dat hij graag onder de lat wil komen staan bij de Koninklijke.

De club van trainer Zidane zoekt voor volgend seizoen een vervanger voor Keylor Navas. In de komende wintermercato wil Real al werk maken van de transfer van Kepa Arrizabalaga, de 23-jarige doelman van Athletic Bilbao. Hij kost een pak minder dan Courtois, maar het lijkt uitgesloten dat Kepa de eerste keeper wordt in het Bernabéu.

Samen met het gerucht dat Eden Hazard ook zijn voorstel tot contractverlenging bij de Blues niet ondertekent om te kunnen praten met Real, is het dus goed mogelijk dat volgend seizoen twee Rode Duivels het shirt van de Merengues aantrekken.

(Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren