Tagtik

Daarom vond studente 20 euro op fiets

De Nederlandse studente Elina Bijlsma uit Heerenveen gebruikt haar fiets, net zoals veel studenten, dagelijks om zich te verplaatsen. Dinsdagochtend ging ze haar studentenfiets ophalen in Zwolle. Toen ze haar stalen ros uit het fietsrek nam, merkte ze echter op dat haar achterlicht kapot was.

De 'dader' die per ongeluk de fiets van Elina had beschadigd, bleek echter een doodeerlijk persoon te zijn. Zo zag Eline plots een envelopje op haar fiets plakken. "Bij het uit het rek halen van mijn fiets is deze fiets ook naar beneden gevallen. Daarbij is het achterlicht kapot gegaan. Mijn excuses hiervoor", stond er op het briefje geschreven. Dit mooie gebaar was echter niet alles! In het envelopje staken eveneens twee biljetten van 10 euro om de schade te vergoeden. "Ik hoop dat deze bijdrage voldoende is om het licht weer te repareren", schreef de 'dader'.

Studente Elina is alvast in de wolken met de reactie en doet via sociale media een oproep in de hoop de eerlijke  persoon te vinden. "Ik wil deze eerlijke persoon graag een persoonlijk berichtje sturen om te bedanken. Hopelijk kan facebook daarbij een handje helpen. Bij deze blijkt ook wel dat er nog wel eerlijke mensen bestaan! Zeer bijzonder!"

 (Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren