Tagtik

Dé game van het moment: Monster Hunter: World

Geen enkele game is op dit moment zo populair als Monster Hunter: World. Het actierollenspel van ontwikkelaar Capcom dat op 26 januari gelanceerd werd, werd inmiddels al meer dan 6 miljoen keer verkocht.

Bij Monster Hunter: World gaan gigantische monsters met elkaar de strijd aan op epische locaties. Als jager krijg je uitdagende opdrachten en speur je naar monsters in heel uiteenlopende decors. Telkens als je de monsters weet te verslaan, verdien je materiaal en werktuigen om sterkere wapens te maken en zo op te klimmen in deze spannende wereld.

De makers van het spel steken tijdsgebonden queestes in Monster Hunter: World om voor nog meer spanning te zorgen. Zo kan wie tegen eind februari Hunter Rank 11 raakt, de zogenaamde full Aloy-outfit bekomen. Hiermee ben je nog beter gewapend om de strijd aan te gaan met de gevaarlijkste monsters. De verschillende opdrachten en hun deadline kan je vinden op de site van Monster Hunter: World.

Fans van over de hele wereld vroegen Capcom of de populaire game weldra ook op Switch beschikbaar zou zijn. Het antwoord lijkt neen te zijn. Het spel was immers al lang in ontwikkeling voor PS4 en Xbox nog voor de Switch aangekondigd was.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Twitter)

Ook dit kan u interesseren