Tagtik

Dit had koppel niet verwacht in gehuurde Airbnb-kamer

De Amerikaan Derek Starnes had samen met zijn echtgenote een overnachting geboekt in Longboat Key Florida. Dat deed het Amerikaanse koppel met Airbnb. Toen ze aankwamen in de slaapkamer, konden ze hun ogen echter niet geloven.

Ze ploften zich na een lange reis neer op het bed. Derek merkte plots een klein zwart gaatje op in de zijkant van de rookmelder in de slaapkamer. De man haalde de rookmelder van het plafond en ontdekte een verborgen camera. Het koppel was geschokt door de ontdekking in hun gehuurde Airbnb-slaapkamer en stapte meteen naar de politie.
Agenten arresteerden de 56-jarige huisbaas Wayne Natt. Hij werd aangeklaagd voor voyeurisme. De man zei in de rechtbank dat hij seksuele activiteiten wou filmen. Ook beweerde hij voor de rechter dat huurders wisten dat ze bij hem gefilmd werden. Achteraf bleek ook in de woonkamer nog een camera verscholen te zijn.

Natt was twee jaar actief als verhuurder, maar Airbnb stopte de samenwerking onmiddellijk nadat zijn praktijken uitlekten. "We hebben de man meteen geband. We nemen privacy heel serieus", reageert Airbnb.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren