Tagtik

Dronken bestuurder rijdt zondagsmarkt binnen in Gent

Vamorgen heeft een stomdronken bestuurder een ware ravage veroorzaakt op een wekelijkse markt in Gent. De chauffeur reed met een zeer hoge snelheid, getuigen spreken van ruim 100 km/uur, in op de markt. Als bij wonder is slechts één persoon gewond geraakt.
 
De man moest uitwijken voor een bestelwagen, waardoor hij vol inreed op de markt. Hij miste net een snoepkraam, maar ramde wel een groot bord met een stadsplan van Gent. De wagen vloog in de lucht en kwam tot stilstand dankzij een betonnen afsluiting.
 
In de wagen zat ook nog een passagier, die gewond bleef zitten. De bestuurder zette het echter op een lopen, maar een alerte politieman kon de dader inrekenen omdat de bestuurder domweg met een andere vriend in een andere wagen kwam kijken naar het ongeval dat hij juist had veroorzaakt. 
 
De politie meldt dat de bestuurder en de passagiers stomdronken waren. Volgens de agenten is het een wonder dat er geen doden gevallen zijn bij het ongeval. (Skwadra by Tagtik/Source: HLN/Illustration Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren