Tagtik

Echtgenote vermoord na zappen

De 58-jarige Tony Thomas uit de Amerikaanse staat Arkansas ging op 19 november 2017 buiten even een sigaret roken. Toen hij terug binnenkwam in zijn woning, had zijn echtgenote Elke naar een andere televisiezender gezapt. De man vond dat hij zo enkele kostbare seconden van een belangrijke footballwedstrijd miste, waardoor zijn stoppen volledig doorsloegen.

Na een hevige woordenwisseling zou de man een mes gegrepen hebben en vervolgens zijn echtgenote meermaals neergestoken hebben. De vrouw overleefde de brute aanval niet. "Hij zegt dat hij een black-out had en toen hij weer bij zijn positieven kwam, stond hij over haar heen gebogen met het mes in zijn hand", klinkt zijn versie van de feiten.

De man belde zelf de politie en vroeg uitdrukkelijk naar een lijkwagen 'omdat hij zijn vrouw had vermoord'. In afwachting van de komst van de patrouille, versleepte hij het lichaam van zijn echtgenote naar buiten. Vervolgens legde de man een zeil en een laken over het lijk en legde hij het mes ernaast. Op dat moment arriveerde de politie en werd de vermoedelijke dader in de boeien geslagen.
De man werd deze week in staat van beschuldiging gesteld voor moord.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren