Tagtik

Ed Sheeran stopt ermee

Hij is nog steeds hyperpopulair, de nog altijd maar 26-jarige Ed Sheeran. Zet wereldwijd een radio op en je hoort er op elk mogelijk moment wel de tonen van 'Shape of you', 'Perfect' of 'I see fire' op. Toch is de Britse singer-songwriter niet van plan om nog heel lang muziek te maken.

Vorige zaterdag kondigde de roodharige zanger zijn verloving met jeugdliefde Cherry Seaborn aan. "Vlak voor het nieuwe jaar hebben we ons verloofd. We zijn heel gelukkig en verliefd", schreef Sheeran op Instagram.

Sheeran droomt ervan om snel een gezin te stichten, dat verklapte hij in een interview aan The Daily Star. "Ik wil graag kinderen. Liefst meer dan één. En heel binnenkort."

Van zodra de wereldster aan kinderen begint, wil hij zijn prioriteiten verleggen. "Zodra er binnenkort kinderen zijn, wil ik me alleen nog op hen focussen. Dan ga ik niet meer met muziek bezig zijn. Dat is heel logisch als je vader wordt. Dat is nu ook al het geval dat ik daar minder mee bezig ben, want ik heb al veel meer bereikt in het leven dan ik ooit had durven denken", klinkt het bij Ed Sheeran in The Daily Star.

(Skwadra by Tagtik/Source: The Daily Star/Illustration picture: Instagram)

Ook dit kan u interesseren