Tagtik

Eerste Vlaamse bustronomie is geboren

Busmaatschappij Bell Tours pakt uit met een primeur in Vlaanderen: het liet een bus ombouwen tot restaurant.

Deze 'bustronomie' bestaat reeds op beperktere schaal in Duitsland en Frankrijk, maar deze Belgische versie ziet het groter. Bell Tours biedt namelijk een volledige driegangenmaaltjd met aangepaste wijnen aan in de bus. De busmaatschappij werkt samen met cateringbedrijven uit de streek om de gerechten tot bij de passagiers aan boord te krijgen.

"Uiteraard is zo'n bustronomiebus een grote investering voor een familiale busmaatschappij, maar het past wel in onze filosofie. Ook in ons vak moet je durven vernieuwen. Zo'n rijdend restaurant leek ons dan ook perfect om dat eens te proberen", verduidelijken zaakvoerders Henri en Cathy in Het Nieuwsblad.

(Skwadra by Tagtik/Source: Het Nieuwsblad/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren