Tagtik

Eigen kliniek voor dj's en producers op Ibiza

De plotse dood van Avicii heeft voor het idee gezorgd om op het Spaanse eiland Ibiza een ziekenhuis te openen enkel en alleen voor mensen die in het nachtleven actief zijn.

Ibiza staat bekend als hét party-eiland op deze aardbol, maar dat zorgt er ook voor dat dj's, producers, muzikanten, klank- en lichttechnici ... er een hele zware levensstijl op nahouden. Lange werknachten, veel cafeïne, weinig slaap, veel reizen, alcohol, drugs ... dragen allen bij tot een slechte gezondheidstoestand. Dj's en anderen worden immers vaak geconfronteerd met angststoornissen en slaaptekort.

Na het overlijden van de Zweedse dj Tim Bergling vond producer Ben Turner dat er echt wel een kliniek moet komen op Ibiza, enkel en alleen voor mensen die actief zijn in het nachtleven, waar ze specifieke hulp kunnen krijgen.

De allereerste dj-kliniek opende inmiddels haar deuren en heet de Remedy State en bevindt zich in de gemeente San Josep op Ibiza. De dj-kliniek is geïnspireerd door ayurveda, een traditionele geneeswijze uit het Indiase subcontinent.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren