Tagtik

'Engeland verloor, dus verhuis ik naar Caraïben'

De 78-jarige Britse komiek John Cleese, wereldwijd vermaard voor zijn bijzonder grappige humor, heeft een drastische beslissing genomen.

Omdat Engeland in de halve finale van het wereldkampioenschap voetbal niet voorbij Kroatië raakte, heeft hij besloten om naar de Caraïben te verhuizen!

Cleese werd immens populair met zijn rol in Fawlty Towers en de Monthy Pyton-films. In november zal hij verhuizen naar Saint Kitts en Nevis, een eilandengroep in de Caraïben.

Niet alleen door de WK-ontgoocheling, maar ook door het Brexit-debacle en de houding van de Britse pers neemt de Britse komiek deze drastische beslissing. "Het grootste probleem heb ik met de Britse kranten. Er werden vreselijke leugens verteld, onder meer over het budget dat zou vrijkomen voor onze nationale gezondheidszorg. Maar ook de Remainers (zij die bij de Europese Unie wilden blijven, nvdr.) zoals David Cameron en George Osborne hebben op de angst van de bevolking ingespeeld", stelt Cleese.

De komiek ziet dan ook geen andere oplossing dan emigreren. "Ik ben op het punt gekomen dat ik het gewoon heb opgegeven hier in Engeland. Ik ga het ergens anders proberen. Een van de mooiste eilanden waar ik ooit geweest ben. De relatie tussen de verschillende rassen is er absoluut geweldig. De mensen zijn er erg lief."

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Facebook)

Ook dit kan u interesseren