Tagtik

Fellaini naar China?

Is Marouane Fellaini bezig aan zijn laatste maanden bij Manchester United? Big Fella speelde sinds 2013 145 wedstrijden met de Red Devils en is in juni einde contract. José Mourinho dringt aan op een contractverlenging, maar de ex-speler van Standard lijkt niet geneigd te zijn om snel zijn handtekening te zetten onder een overeenkomst die hem langer op Old Trafford houdt.

Volgens het Britse Express zou Fellaini zelf geweigerd hebben om een contractverlenging te ondertekenen. Vanaf 1 januari is hij immers vrij om te onderhandelen met eender welke club die hem wenst in te lijven. Turkse clubs, zoals Besiktas, hebben al duidelijk laten blijken dat ze interesse hebben in de Rode Duivel.

Volgens de Britse pers komen de interessantste voorstellen (vooral wat het salaris betreft) uit China. En omdat Fellaini heeft gemerkt dat een selectie voor de Rode Duivels én 18 miljoen euro per jaar verdienen, zoals Axel Witsel, perfect met elkaar verzoenbaar zijn, overweegt hij wellicht een transfer naar China. Misschien al in januari of anders in juli.

(Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren