Tagtik

Fietser doet vreemde vondst

Een vreemd kerstverhaal bereikt ons vanuit het Vlaams-Brabantse Lennik. Op kerstavond deed een fietser daar een bijzonder gruwelijke ontdekking.

Een inwoner van Lennik maakte net voordat hij aan de feestdis begon op kerstavond, nog een deugddoende fietstocht door zijn gemeente. In de Ter Heidestraat in Lennik zag hij plots twee tamme konijnen lopen. Hij stapte meteen van zijn fiets en ging samen met zijn vrouw en een vriendin van dichtbij een kijkje nemen. De diertjes bleken heel tam te zijn en het drietal besloot om ze te vangen en naar een dierenasiel te brengen. Toen ze de konijnen probeerden vangen, zagen ze plots twee zakken liggen.

"In die zakken zaten twee dode, zwangere en opengesneden konijnen. We waarschuwden de politie en hopen dat de zakken er snel worden weg gehaald. De politie vond het goed dat we de twee levende konijnen zelf naar dierenasiel de Ark van Pollare brachten, waar ze goed werden opgevangen", vertelt Bart Van Laethem, die de gruwelijke vondst deed, bij Persinfo.

(Skwadra by Tagtik/Source: Persinfo/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren