Tagtik

Gênantste cover up-tattoo ooit?

Als je jong bent, doe je soms wel domme dingen, zo van die zaken waar je later spijt van hebt of met schaamrood op de wangen op terugblikt. De Britse Holly kan daar van meespreken. In het tv-programma 'E4’s Tattoo Fixers' zoekt ze wanhopig een oplossing.

Toen Holly 17 was kocht ze samen met haar toenmalige vriend in een half dronken bui een inktpistool. Ze vonden het idee om een tattoo bij elkaar te zetten op dat moment immers geweldig. Holly liet "eat me" vereeuwigen in blauwe letters naast haar intieme delen. Deze vraag om orale seks prijkt sindsdien net boven haar lies. Holly is nu haar zotte jaren ontgroeid en schaamt zich bijgevolg steeds meer voor de tattoo. Zwemmen in bikini durft ze daarom al jaren niet meer. Holly is de wanhoop nabij.

"Het is écht gewoon gênant. Nu besef ik hoe stom het eruitziet. Het is verschrikkelijk. Ik haat die tattoo echt. Soms reageren mannen zelfs tijdens de seks kwaad dat ze geen instructies nodig hebben", zegt Holly in de Britse tv-show E4’s Tattoo Fixers. De tattoohelden van het televisieprogramma besloten om Holly te helpen en stelden voor om een zogenaamde cover up-tattoo te zetten op de gênante quote. Holly mocht kiezen tussen een lotusbloem en een mandala en was achteraf dolgelukkig. "Dit was de pijn zo waard", zei de Britse twintiger nu ze eindelijk opelucht adem kan halen.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren