Tagtik

Hazard plots in beeld bij... Barça?

Spanje is al een tijdje uit het WK verdwenen en dus komen in de Spaanse sportkranten pagina's vrij die anders gevuld zouden zijn met nieuws over de Spaanse selectie.

Dinsdag kunnen kranten als Marca en AS (uit Madrid) of Mundo Deportivo en Sport (uit Barcelona) nog voluit schrijven over de aanstelling van Luis Enrique als nieuwe bondscoach van La Roja, maar op de voorpagina van Sport moet de voormalige coach van Barça het afleggen tegen een Rode Duivel: Eden Hazard.

Volgens Sport werkt FC Barcelona in het geheim aan een plan om de speler van Chelsea als grote zomertransfer naar het Camp Nou te halen. Met het vertrek van Iniesta en Paulinho kan Barcelona immers een kwaliteitsinjectie in het middenveld goed gebruiken.

Chelsea komt volgend seizoen niet uit in de Champions League: een verlies van inkomsten en een deuk voor het imago van Chelsea en voor de ambities van Hazard. Met ook de belangstelling van Real Madrid wordt de Rode Duivel een van de grote doelwitten van de allergrootste clubs tijdens de zomermercato. Zeker als hij België de wereldtitel weet te bezorgen...

(Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren