Tagtik

Hazard, slechts 'plan C' voor Real?

Eden Hazard zal niet meteen opgetogen zijn als hij maandag de voorpagina van de Madrileense sportkrant AS onder ogen krijgt. "Het 'plan C' is Hazard", zo staat er te lezen.

Het is al langer geweten dat Florentino Perez, voorzitter van Real Madrid, ervan droomt om Neymar of Kylian Mbappé bij PSG los te weken en naar het Bernabéu te brengen. Als dat niet zou lukken, dan is Eden Hazard een alternatief.

De interesse van de Koninklijke in Hazard is natuurlijk niet nieuw: al in 2011, toen hij nog bij Lille speelde, wees Zinedine Zidane op zijn uitzonderlijke kwaliteiten.

Real Madrid heeft de gewoonte om na elk WK een van de sterren naar het Bernabéu te halen: dat deed de Koninklijke met Ronaldo in 2002, Özil en Khedira in 2010 en Keylor Navas en James Rodriguez in 2014. En dat Eden Hazard nu al wordt beschouwd als een van de uitblinkers van het WK 2018, staat ook al vast.

Maar slechts 'plan C' genoemd worden, zal Hazard toch ook niet fijn in de oren klinken. Al is het maar de vraag of de aanvoerder van de Rode Duivels zich daarvan ook maar iets aantrekt...

(Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren