Tagtik

Het nieuwe huzarenstuk van CR7

Real Madrid heeft dinsdagavond een vrij makkelijke avond beleefd in het Parc des Princes. Na de 3-1 uit de heenwedstrijd in het Santiago Bernabéu kwam de kwalificatie voor de kwartfinales van de Champions League nooit echt in gevaar: de Koninklijke versloeg PSG met 1-2.

De doelpunten van Real Madrid kwamen van Cristiano Ronaldo en Dani Carvajal. CR7 scoorde al voor de negende opeenvolgende wedstrijd in de Champions League: in die negen matchen maakte hij in totaal 14 goals.

Met zijn reeks van 9 wedstrijden met CL-goals evenaart hij het record van Ruud van Nistelrooy die met Manchester United aan 12 goals kwam in het seizoen 2002-03.

Nog enkele indrukwekkende cijfers voor de Portugese superster van de Merengues: dit seizoen zit hij al aan 12 goals in de Champions League. Slechts 9 keer kwam een speler aan dit totaal op het kampioenenbal en vijf van die negen keer staan op naam van Ronaldo.

In zijn laatste 13 CL-wedstrijden zit CR7 al aan 22 goals, wat zijn totaal aantal CL-goals in zijn carrière op 117 brengt!

(Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren