Tagtik

"Ik koop nog elk jaar een kerstcadeautje voor Maddie"

In mei 2007 verdween de toen 3-jarige Madeleine McCann uit haar vakantieverblijf in het Portugese Praia de Luz. Sindsdien leverde het onderzoek nog geen doorbraak op.

Na al die jaren koopt Kate McCann nog steeds kerstcadeautjes voor haar verdwenen dochter. Dat zegt ze in een column die ze schreef voor de Britse krant The Telegraph.

"Het is dit jaar de elfde kerst die we zonder haar vieren. De feestdag is een moment bij uitstek om samen te zijn met familie en dat maakt het voor ons extra pijnlijk. We hebben wel al geleerd om er het beste van te maken. We hangen een kerstsok op en ook eentje voor Madeleine. Ik vind altijd vanzelf een cadeau voor haar als ik mijn kerstinkopen doe. Ze zou nu een tiener zijn en ik probeer altijd iets passends te kopen, dat geschikt is voor elke leeftijd. In mijn hoofd wil ik gewoon dat alles klaar is voor mocht ze thuiskomen. Onze zolder staat vol met de cadeautjes die ik de afgelopen jaren voor haar kocht en ook haar kleren. Haar kamer is nog precies zoals op het moment dat ze verdween. Ironisch, want ik ben er zeker van dat ze dat niet zou willen, want ze is felroze. Maar ik kan het niet veranderen."

(Skwadra by Tagtik/Source: The Telegraph/Ilustration picture: Findmadeleine)

Ook dit kan u interesseren