Tagtik

Italiaan sluit verpleegster 10 jaar op in kelder

De afschuw was groot bij politie-agenten die in de kelder van de woning van een 52-jarige man in het Italiaanse Gizzeria plots een gevangene ontdekten. Een Roemeense verpleegster bleek er al tien jaar lang opgesloten te zitten. De nu 29-jarige dame werd al die jaren misbruikt en mishandeld. De vrouw is in de horrorkelder bevallen van twee kinderen.

De Italiaanse media berichten dat de Roemeense dame de verpleegster was van de echtgenote van de 52-jarige dader. Toen de vrouw van de dader tien jaar geleden stierf, nam de man haar toen 19-jarige verpleegster gevangen. De vrouw kreeg amper eten en werd vastgehouden in een smerige kelder. De Roemeense verpleegster werd vastgebonden aan een bed en mocht zich amper wassen.

Deze gruwelijke feiten kwamen aan het licht toen de dader met zijn zoon in de wagen werd tegengehouden voor een verkeerscontrole. De agenten vonden dat de jongen er heel verwaarloosd uitzag en roken argwaan. Daarop gingen ze een kijkje nemen in de verloederde woning van de man, waar ze vervolgens de verschrikkelijke ontdekking deden en de vrouw na tien jaar konden bevrijden. Ze bleek zwaar ondervoed en werd dan ook meteen naar het ziekenhuis gebracht voor verzorging.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Twitter)

Ook dit kan u interesseren