Tagtik

Ivan Pecnik debuteert vanavond

Wie vanavond naar 'Komen eten' op VIER kijkt, zal ontdekken dat er iets veranderd is. Zo zal vaste commentator Herman Verbruggen, beter bekend als 'Marcske uit FC De Kampioenen, niet meer te horen zijn als verteller.

Zijn humoristische intermezzo's worden ingeruild voor de stem van imitator Ivan Pecnik, die furore maakt in het VTM-programma 'Tegen de sterren op'. Pecnik blijft ook voor VTM werken en zal blijven stemmetjes inspreken voor reclamecampagnes en animatiefilms, zoals hij dat deed voor o.a. Angry Birds, Cars 3 en Zootropolis.

"Ik wil als commentaarstem dicht bij de beelden blijven, met af en toe een knipoog en een beetje humor. Voor mij is dit nieuw, ook al doe ik veel stemmenwerk. Het is ook best intens, met 52 afleveringen per seizoen. Ik ben benieuwd hoe het publiek op mij reageert. Ik ga niet zeggen dat ik een vaste kijker ben van Komen Eten, maar met al die herhalingen kún je bij momenten niet anders dan kijken", reageert Ivan Pecnik op zijn nieuwe jobaanbieding die hij meteen aanvaardde.

"Een aanbod dat ik gewoon niet kon weigeren", beschrijft de nieuwe stem van 'Komen eten' het voorstel dat VIER hem deed.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren