Tagtik

Jongen van 15 sprong van dak

Er is meer bekend over de doodsoorzaak van de 15-jarige Nick uit Grimbergen die zondagavond dood op straat werd aangetroffen toen hij ’s avonds nog bij een vriend was langsgeweest.

Woensdagochtend opperde de vader van de overleden jongen dat hij wellicht was aangereden en daarna verplaatst om het op een roofmoord te laten lijken. De gsm werd immers op een andere plaats gevonden dan waar het lichaam lag.

Uit de verwondingen (gebroken bovenbenen en elleboog en zware inwendige verwondingen) en verder onderzoek ter plaatse is nu gebleken dat de jongen van het dak van een nabijgelegen gebouw is gesprongen.

"Bijkomend (sporen)onderzoek op de plaats van de feiten heeft aangetoond dat het slachtoffer van het dak van het nabijgelegen gebouw is gesprongen. De vaststellingen ter plaatse en de verwondingen van de jongen stemmen overeen met deze these", aldus substituut-procureur Gilles Blondeau van het parket Halle-Vilvoorde bij Het Nieuwsblad.

(Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site www.zelfmoord1813.be.

Ook dit kan u interesseren