Tagtik

'Kapster kende moordenaar vermoedelijk'

Wat is er gebeurd met Julie Quintens, een 24-jarige kapster uit Tienen? Vorige vrijdag kwam ze niet opdagen op haar werk, een kapsalon in Boutersem. Haar ongeruste werkgever belde naar haar vader. Die ontdekte zijn dochter levenloos in haar huis, een appartement boven dat van haar broer en schoonzus.

Uit de autopsie is nu gebleken dat zij is vermoord. Het parket van Leuven bevestigt dat er een onderzoek wegens doodslag loopt. Het hele weekend werd het appartement doorzocht, maar er zouden nog geen aanwijzingen naar een verdachte zijn.

Alles wijst er nu echter op dat Julie haar moordenaar wellicht kende. Vermoedelijk deed ze daarom nietsvermoedend de deur voor hem open. Tevens is er niets verdwenen uit haar appartement, dus een roofmoord mag ook uitgesloten worden. De vader van de vermoorde Vlaams-Brabantse kapster tast nog steeds in het duister omtrent de moord. "Julie had geen vijanden, had een stabiele relatie, een ruime vriendenkring en een leuk appartement waar ze al twee jaar woonde", vertelt hij aan Het Nieuwsblad.

Het was haar vader die Julie bewegingsloos aantrof op de vloer van haar appartement nadat haar ongeruste werkgever hem opbelde. "Haar lichaam lag in een onnatuurlijke houding, maar er waren geen uiterlijke tekenen van geweld", zegt hij.

Het Leuvens gerecht onderzoekt de moord en communiceert zo weinig mogelijk om het onderzoek niet te schaden. Dat de 24-jarige jongedame met geweld om het leven werd gebracht, bevestigde het parket alvast.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren