Tagtik

Keert Courtois terug naar Madrid?

Thibaut Courtois is aan een sterke wereldbeker bezig. Ook al moet de boomlange Belgische doelman zich niet meer bewijzen op het allerhoogste niveau, toch kan zijn prestatie in Rusland een transfer nog net dat tikkeltje gemakkelijker maken. De Belgische doelman zei eerder al dat hij na het WK zijn toekomstplannen uit de doeken zou doen.

Courtois ligt nog tot volgende zomer onder contract bij het Engelse Chelsea. Na de wedstrijd tegen Engeland liet de Belgische goalie echter plots in zijn toekomstkaarten kijken. "Mijn kinderen zijn het allerbelangrijkste voor mij. Ik heb nu 1.5 jaar minder contact met hen. FaceTime is mooi, maar ze echt zien opgroeien is toch nog iets anders. Mijn kinderen zullen dan ook een belangrijke rol spelen in mijn beslissing", zei Courtois voor de Sporzamicrofoon.

De kinderen van Courtois, Adriana (3) en Nicolas (1), wonen bij hun moeder in Madrid. Courtois verdedigde van 2011 tot 2014 het doel bij Atlético Madrid. Wenkt een transfer naar stadsrivaal Real of keert de Limburger terug naar Atleti?

(Skwadra by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren