Tagtik

'Lukaku is de nieuwe Rocky'

Manchester United-spits Romelu Lukaku heeft een missie. Op het wereldkampioenschap voetbal wil hij komende zomer in Rusland schitteren als nooit tevoren. Lukaku, die dan 24 zal zijn, werkt daarom al maandenlang keihard bij zijn club Man Utd. Zijn arbeidsethos en enthousiasme leverden Big Rom zelfs een nieuwe bijnaam op.

Lukaku wordt door zijn ploegmaats bij Manchester United Rocky genoemd omdat hij zo hard traint. "Hij zit echt in een 'Rocky'-trainingsmodus en lijkt zich meer voor te bereiden op 12 boksronden dan een potje voetbal", zegt een bron in The Sun vol bewondering. "Hij is altijd één van de eersten voor de warming-up op de fiets en trekt na de normale training nog een uurtje naar de fitness. Mourinho is daar natuurlijk dol op, omdat het een duidelijke boodschap is naar de anderen", klinkt het verder.

Romelu kampt op dit moment nog met een lichte enkelblessure, maar hoopt er terug volledig te staan voor de Cup Final (19 mei) en al zeker voor de start van het wk voetbal (14 juni).

(Skwadra by Tagtik/Source: The Sun/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren