Tagtik

Maradona volledig van het padje in Rusland

De nog steeds wereldwijd geprezen Argentijnse voetbalster Diego Armando Maradona heeft al voor heel wat consternatie gezorgd door zijn aanwezigheid op het WK voetbal in Rusland. De 57-jarige ex-vedette van Napoli en het Argentijnse voetbalelftal zag zijn team door het oog van de naald kruipen en zich maar op het nippertje kwalificeren voor de achtste finale.

Maradona gedroeg zich echter heel bijzonder op de tribunes tijdens de wedstrijden van de Albiceleste. Zo wees hij meermaals met zijn middelvinger, kon hij zich met momenten amper recht houden en hield hij zich vast aan de balustrades, hij viel in slaap en moest zelfs na de laatste wedstrijd uit het stadion gedragen worden. 'Pluisje' verkeerde duidelijk in hogere sferen, is de volledige wereldpers het eens.

Maradona doet de geruchten echter af als leugens en verklaarde zijn opmerkelijke vertoning in de wedstrijd tegen Nigeria als volgt: "Ik wil iedereen laten weten dat het goed met me gaat. Ik ben niet geïnterneerd. Tijdens de rust begon mijn nek pijn te doen en kreeg ik een decompensatie. Een dokter controleerde mij en raadde me aan om tijdens de tweede helft naar huis te gaan. Ik wilde blijven omdat er veel op het spel stond. Dan kan ik toch niet vertrekken? Een kus voor iedereen, bedankt voor de steun."

Ondertussen duiken steeds meer opmerkelijke beelden op van de Argentijnse voetballegende Maradona in Rusland.

Diego Maradona gedroeg zich heel ... bijzonder tijdens Nigeria - Argentinië.

(Skwadra by Tagtik/Picture: Twitter)

Ook dit kan u interesseren