Tagtik

Meer nieuws over dood zangeres Cranberries

Er is tot nu toe weinig geweten over de omstandigheden waarin Dolores O'Riordan, zangeres van The Cranberries, maandag is overleden. Wat wel bekend was, was dat de politie om 5 na 9 maandagochtend naar het hotel werd geroepen waar de zangeres verbleef en dat ze daar het levenloze lichaam van O'Riordan aantroffen.

Scotland Yard en de Metropolitan Police openden een onderzoek naar de omstandigheden van het overlijden. Een journalist van CBC News verklaarde via Twitter dat de politiediensten het overlijden niet meer als verdacht beschouwden. Omdat de zangeres lang te kampen had gehad met een depressie vreesden veel fans dat de zangeres van de monsterhit Zombie zelfmoord had gepleegd, maar dat is dus niet het geval.

De precieze doodsoorzaak is dus nog altijd niet gekend. Het lichaam is nu vrijgegeven aan de wetsdokter. Een autopsie moet meer duidelijkheid brengen.

(Fausto by Tagtik/Source: BBC/Picture: Twitter Cranberries)

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site www.zelfmoord1813.be.

Ook dit kan u interesseren