Tagtik

Meeuws: "De Wever wou mij kapotmaken"

Dinsdag verschijnt in het weekblad Humo een interview met Tom Meeuws. Daarin vertelt het kopstuk van de Antwerpse afdeling van SP.A onder meer dat er een duidelijke strategie was om hem kapot te maken.

Contacten met een vastgoedbedrijf, gesjoemel toen hij directeur was van De Lijn, het stopzetten van 'Samen', het samenwerkingsverbond waarmee SP.A en Groen naar de Antwerpse kiezer wou trekken bij de komende gemeenteraadsverkiezingen: Tom Meeuws, kopstuk van de Antwerpse socialistische partij heeft moeilijke maanden achter de rug.

"De eerste peilingen na de voorstelling van Samen deden het beste verhopen. Bart De Wever sloeg in paniek, en deed wat hij al langer wilde doen: mij kapotmaken. Zo reed hij ook Samen in de prak", zo verklaart Meeuws in het interview met Humo.

Iemand die dicht bij De Wever staat, had Meeuws al veel vroeger gewaarschuwd: "Dat ik maar beter kon terugkeren naar West-Vlaanderen. Anders ging ik eraan."

"Er zijn grenzen aan alles, ik ga hier niet op reageren. Dit is allemaal onzin. Tom Meeuws zou beter iets zinnigs vertellen", zo vertelde De Wever in Terzake over het interview met het Antwerps SP.A-kopstuk.

(Fausto by Tagtik/Source: HLN/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren