Tagtik

Melania 'heel erg ontroerd'

Op haar Twitteraccount heeft Melania Trump, de echtgenote van Amerikaans president Donald Trump, teruggeblikt op haar bezoek aan een opvangcentrum voor kinderen van illegale immigranten die gescheiden werden van hun ouders nadat zij waren aangekomen in de Verenigde Staten.

"Mijn bezoek gisteren aan de kinderen in het opvangcentrum in Texas heeft mij heel erg ontroerd", zo begint haar tweet. "Ondanks de moeilijke omstandigheden waren de kinderen goedgeluimd en heel aardig. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat het Congres samen een oplossing vindt!".

De first lady zorgde voor ophef door het opschrift op de jas die ze droeg. "I really don’t care, do u?" (Ik geef er echt niet om, en jij?) stond op de rug van de jas vermeld. Het blijft gissen naar wie zij een boodschap wou sturen met dit opschrift.

Een journaliste van Buzzfeed hoorde van de woordvoerster van Melania dat ze geen bedoeling had met de boodschap. Volgens de president zelf had ze er wel degelijk een boodschap mee, gericht aan wat hij de 'fake media' noemt.

(Fausto by Tagtik/Source: Twitter, NYT, HLN/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren