Tagtik

Mitrovic stapje dichter bij Anderlecht?

Aleksandar Mitrovic zit op een dood spoor bij Newcastle. De ex-spits van Anderlecht speelt bijna niet meer, terwijl hij toch blijft hopen op een selectie voor de nationale ploeg van Servië voor de Wereldbeker van volgende zomer in Rusland. In een interview met de Servische website Zurnal windt 'Mitrogol' er geen doekjes om: zijn nabije toekomst ziet hij niet meer in St James's Park.

"De voorbije maanden heb ik voortdurend gewacht om een kans te krijgen, maar die is niet gekomen", zo legt de Serviër uit.

"Ik vind het spijtig, want ik had het echt naar mijn zin in Newcastle. Maar nu is het tijd om voor mezelf te kiezen en de beste oplossing te vinden voor mijn carrière", aldus de aanvaller die openlijk aan Rafael Benitez, zijn trainer bij de Magpies, vraagt om hem te laten vertrekken.

Hij zegt nog geen aanbieding te hebben ontvangen, maar hij sluit geen enkele piste uit, tenzij dan een terugkeer naar Partizan. Anderlecht en enkele Turkse clubs zouden voor Mitrovic een oplossing kunnen bieden.

(Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren