Tagtik

Moeder doodt zoontje (2) na bedplassen

De 30-jarige Katrina Shangreaux uit het Amerikaanse South Dakota draaide compleet door nadat haar 2-jarig zoontje Kylen in bed had geplast.

De vrouw had al behoorlijk wat alcohol gedronken en in combinatie met de medicatie die ze nam voor haar pijnen, zorgde dit er mede door dat ze bijzonder licht ontvlambaar was. Toen ze merkte dat haar zoontje in bed had geplast, sloegen haar stoppen volledig door. Na het bedplassen noemde de 2-jarige peuter zijn moeder per ongeluk Angie, deze vrouw was immers tot enkele weken voordien zijn voogd geweest. Hierop werd de 30-jarige Katrina uitzinnig van woede.

Ze begon de peuter minutenlang te slaan met een riem, schopte hem tot hij niet meer bewoog. Vervolgens gooide ze hem op de grond en mepte en beet hem tot hij niet meer bewoog. Gelukkig waren op dat moment de andere vier kinderen niet thuis.

Pas uren na de gruwelijke aanval belde de vrouw de hulpdiensten. Het jongetje werd gevonden met een hersenbloeding, brandwonden van sigaretten op zijn hoofd en zwaar verminkte genitaliën.

"Dit is een gruwelijk misdrijf. De dood van jouw zoon was verschrikkelijk en vernederend. Het was een pure marteling, de jongen maakte geen schijn van kans", zei de rechter tegen de 30-jarige moeder. De rechtbank veroordeelde de moeder tot een celstraf van 40 jaar.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Twitter)

Ook dit kan u interesseren