Tagtik

Moeder laat baby achter op luchthaven

Een personeelslid van de luchthaven van Tucson in de Amerikaanse staat Arizona kon haar ogen niet geloven toen ze vrijdag plots een baby moederziel alleen aantrof in de toiletten. Naast de baby lag een emotionele brief.

Op camerabeelden kon de politie zien dat een vrouw het vliegtuig verlaat met een baby, gewikkeld in een blauwe plaid. De dame vlucht vervolgens naar de toiletten en laat de kleine jongen achter. Speurders van de politie vermoeden dat de vrouw nog maar net bevallen was want niet veel verder op de luchthaven vonden ze een onderbroek en broek met bloedvlekken in de vuilnisbak.

"Alsjeblief help me. Mijn moeder had er geen idee van dat ze zwanger was. Ze is niet in staat voor mij te zorgen. Vind alsjeblief een warme thuis voor me. Ik wil wat het beste is voor hem, en dat ben ik alvast niet. Het spijt me", klinkt de emotionele boodschap die in een brief bij de baby gevonden werd.

Het pasgeboren kindje wordt opgevangen door het Arizona Department of Child Safety, terwijl de politie op zoek gaat naar de moeder.

(Skwadra by Tagtik/Picture: Tucson Airport Authority)

Ook dit kan u interesseren