Tagtik

'Nepagenten' plegen diefstal met geweld

De politie stuurde vandaag een opsporingsbericht de wereld in waarin het op zoek gaat naar drie mannen die vermomd als agenten een gewapende overval pleegden in een huis in Schaarbeek.

Drie mannen drongen op dinsdag 19 september rond de middag een woning binnen in de Josse Impensstraat in Schaarbeek. De bewoner was thuis en werd meteen geboeid en bedreigd met een vuurwapen. De drie overvallers droegen een armband met de vermelding 'Police'. De daders doorzochten de woning en stalen een aanzienlijke som geld.

"De eerste dader is van Noord-Afrikaanse origine en is tussen de 25 à 28 jaar oud. Hij is mager en ongeveer 1m80 à 1m85 lang. Hij droeg een zwarte pet. De tweede dader is blank en van Europese origine. Hij is ongeveer 28 jaar oud en normaal gebouwd. Hij is ongeveer 1m80 lang en heeft bruine ogen. Hij droeg een zwarte pet."

Indien u de daders herkent of meer informatie hebt over de feiten, kan u contact opnemen met de speurders op het gratis nummer 0800 30 30 0. Het bericht is te lezen op www.politie.be.
 
(Skwadra by Tagtik/Source and illustration picture: Politie)

Ook dit kan u interesseren