Tagtik

Neymar: 4 goals, maar fans fluiten hem uit!

Vier keer scoren in een 8-0 overwinning en dan nog met een boos gezicht het terrein afgaan: het gebeurde woensdagavond met Neymar. De Braziliaanse ster van PSG weigerde interviews te geven en liet het aan zijn ploegmaats over om met de supporters de overwinning te vieren. Nochtans was hij de man van de match, met vier goals en een voet in nog twee andere doelpunten.

Neymar werd uitgefloten bij zijn vierde doelpunt, een strafschop. De fans van het Parc des Princes hadden die liever laten zetten door Edinson Cavani, de Uruguayaanse aanvaller die nog één doelpunt verwijderd is van het record van Zlatan Ibrahimovic. Thomas Meunier kon na afloop wel begrijpen waarom zijn Braziliaanse ploeggenoot boos was.

"Hij is misschien wat rancuneus, veel spelers zouden op dezelfde manier hebben gereageerd. Als je vier keer scoort en je twee assists geeft en dan uitgefloten wordt, dan is dat wel wat ondankbaar van de supporters", aldus de Rode Duivel. "Hij was aangeduid om de strafschoppen te zetten, hij heeft zijn verantwoordelijkheid genomen", zo verklaarde Meunier nog.

(Fausto by Tagtik with Dupk/Source: L'Equipe/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren