Tagtik

Neymar praat met Real

Het is Real Madrid menens om een poging te doen om Neymar los te weken bij PSG. Tijdens zijn revalidatie in Brazilië kreeg de Braziliaanse ex-speler van FC Barcelona tot tweemaal toe het bezoek van een vertegenwoordiger van Los Blancos, zo melden de Spaanse media.

Real ziet zich wellicht gesterkt door eerdere verklaringen van Unai Emery, de toekomstige ex-coach van de Parijzenaars, dat Neymar niet 100% gelukkig is bij PSG. Volgens El Chringuito legde PSG de transferprijs voor Neymar vast op 260 miljoen euro, nog een pak meer dan de 222 miljoen die PSG neertelde bij FC Barcelona.

Voor Florentino Perez, de voorzitter van Real Madrid, is het aantrekken van Neymar volgens de Madrileense pers een ware obsessie geworden. Het eerste contact dateert al van 12 jaar terug toen Neymar twee weken meetrainde met de jeugd van Real. Voor 60.000 euro kon het Braziliaanse wonderkind toen naar Spanje komen, maar de deal ging niet door. Vijf jaar later stond Neymar dicht bij een transfer naar de Merengues, maar uiteindelijk trok hij naar FC Barcelona. Wordt het deze zomer derde keer, goede keer voor Real?

(Fausto by Tagtik/Source: AS, Marca/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren