Tagtik

[Morning] Neymar weet wie hij als trainer van PSG wil

Volgens Paris United, een website gespecialiseerd in alles wat met PSG te maken heeft, heeft Neymar aan Nasser Al-Khelaifi, de eigenaar van PSG, laten weten wie hij als opvolger van Unai Emery wil: Luis Enrique, zijn ex-trainer bij Barcelona.

Na de uitschakeling in de 1/8e finales van de Champions League staat het zo goed als vast dat Unai Emery aan het einde van dit seizoen bij PSG bedankt zal worden voor bewezen diensten. Als mogelijke opvolger werden al de namen van Antonio Conte, Diego Simeone, Carlo Ancelotti en Luis Enrique genoemd.

Volgens Paris United sprak Al-Khelaifi met Neymar over de opvolging van Emery toen de eigenaar van PSG samen met sportief directeur Antero Henrique naar Brazilië vloog om te praten met Neymar na zijn operatie.

Neymar zou aan de bonzen van de club te kennen hebben gegeven dat de stijl van Luis Enrique het beste past bij de Parijse club. Het lijdt geen twijfel dat Al-Khelaifi rekening zal houden met de voorkeur van zijn superster: hij wil hem vast zo tevreden mogelijk stellen om een vertrek van de Braziliaan uit het Parc des Princes niet in de hand te werken.

(Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren