Tagtik

Niet alles peis en vree op Tomorrowland

Tomorrowland hoort een feest van vrede en samenhorigheid te zijn tussen mensen uit alle uithoeken ter wereld. Toch trekt het dancefestival bezoekers aan met minder goede bedoelingen.

Zo raakten tijdens het eerste weekend al heel wat danceliefhebbers hun dure smartphone kwijt. Vrijdag werd ook een bezoekster bestolen nadat pepperspray werd gespoten op enkele mensen. Toen zij voor de pepperspray wegvluchtte, raakte ze haar bankkaart, identiteitskaart en gsm kwijt.

"Ik dacht dat Tomorrowland draaide om "friendship" en gezellig feesten, blijkbaar denkt niet iedereen daar zo over...", zo getuigt de vrouw op Facebook. Zij betreurt vooral dat ze de foto's die op haar gsm stond, nu is kwijtgeraakt.

"Op de sd-kaart in mijn telefoon stonden honderden foto's van mijn kinderen, uitstapjes en vakanties... Deze zijn voor u totaal waardeloos en hebben voor mij een ontzettend grote emotionele waarde. Heb dan aub het lef om deze - al is het anoniem - op een of andere manier terug aan mij te bezorgen!," zo roept ze de dief op.

(Fausto by Tagtik/Source: Standaard, Facebook/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren