Tagtik

Noodlanding omdat man blijft scheten laten

Tijdens een vlucht van Transavia Airlines op weg van Dubai naar Schiphol ontstond een zware ruzie tussen twee passagiers. Het incident ontspoorde zelfs zo erg dat de piloot een noodlanding moest maken.

Nadat een passagier er al meermaals op attent werd gemaakt door twee Nederlanders dat zijn winden de andere inzittenden van het vliegtuig stoorden, kloegen de Nederlandse passagiers het gedrag van de man aan bij de stewards. De bemanning van de Nederlandse lagekostenmaatschappij weigerde echter tussenbeide te komen. En de man, die bleef maar winden laten.

De piloot probeerde de gemoederen nog te bedaren via een gesproken boodschap, maar hij kon niet meer vermijden dat er een handgemeen ontstond tussen de passagiers. Het vliegtuig werd vervolgens omgeleid via de luchthaven van Wenen en maakte er een noodlanding.

Meteen na de landing kwam de politie met honden aan boord. De agenten sloegen twee zussen en twee mannen in de boeien. Niet veel later werden ze opnieuw vrijgelaten omdat ze geen Oostenrijkse wetten hadden overtreden. Voortaan mogen ze echter niet meer meevliegen met Transavia-vluchten, besliste de luchtvaartmaatschappij.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren