Tagtik

Partnerruil in Namen mondt uit in zware aanrijding

Vlak voor Kerstmis beleefden vier twintigers uit het Waalse Namen een stomende liefdesnacht, of toch bijna.

De vier Waalse twintigers waren vrijdagavond samen uitgegaan en maakten het bont. Ze dronken veel alcohol en snoven cocaïne. Deze levensgevaarlijke combinatie zorgde voor ongewone taferelen. "We hebben meerdere foto’s waarop de vier elkaar kussen en in zwoele posities te zien zijn", vertelt de procureur-generaal bij RTL.

Toen hun feestje op het einde liep, besloten de twee koppels om van partner te wisselen. Omstreeks 9.00 uur 's ochtends kreeg een man echter spijt van de partnerruil en zette hij de achtervolging in op de andere man. De bestuurder, geboren in 1996, reed met zijn wagen op de Dave-straat in Namen bewust in op de man die er met zijn vriendin vandoor was gegaan. Na de aanrijding kreeg het slachtoffer ook nog enkele klappen.

Het slachtoffer raakte hierbij gewond en is tien dagen werkonbekwaam. De bestuurder werd opgespoord en ingerekend. Hij riskeert vervolgd te worden voor poging tot moord. Een partnerruil op kerstavond lijkt dus niet meteen het beste plan voor vanavond te zijn.

(Skwadra by Tagtik/Source: RTL/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren