Tagtik

Peter Sagan gaat scheiden

Wereldkampioen wielrennen Peter Sagan maakt een einde aan zijn liefdessprookje met zijn echtgenote Katarina Smolkova. Dat heeft de Slovaakse wielerheld zelf bekendgemaakt via Facebook.

Sagan en Smolkova stapten tweeëneenhalf jaar geleden in het huwelijksbootje en kregen eind oktober 2017 een zoon, Marlon.

"Na lang discussiëren zijn Kate en ik tot de conclusie gekomen dat het beter is om niet langer als koppel voort te gaan. We zetten ons leven verder als vrienden en vinden dat beiden de juiste beslissing. Kate is een belangrijk deel van mijn leven. Ze heeft me al die jaren gesteund in mijn professionele carrière en is een fantastische moeder", zegt de 28-jarige renner die momenteel in de Ronde van Frankrijk actief is.

Het koppel wil er dan ook alles aan doen om hun zoontje gelukkig te blijven maken. "We zijn gezegend met zo'n geweldige zoon. Onze focus ligt nu volledig op hem. We zullen ons uiterste best doen om een liefdevolle omgeving voor hem te ontwikkelen. We willen de toegewijde ouders zijn die Marlon verdient", schrijft Peter Sagan

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren