Tagtik

Ramkraak op Mediamarkt Gent

Donderdagnacht omstreeks 4.00 uur hebben onbekenden een ramkraak gepleegd op het Mediamarktfiliaal aan de Oudenaardsesteenweg in Zwijnaarde. Ze reden met een gestolen Mini Cooper de vitrine aan diggelen, waarna ze verschillende multimediatoestellen buit maakten. Vervolgens staken ze het in Frankrijk gestolen voertuig ter plaatse in brand en gingen ze er vandoor.

Het parket van Oost-Vlaanderen en de federale politie onderzoeken de ramkraak. De wagen werd recent gestolen in Frankrijk, toen had hij de Franse nummerplaat CH 401 DM. Tijdens de ramkraak in Zwijnaarde hing echter een andere gestolen Belgische nummerplaat (1 HXJ 537) op het voertuig, meldt het parket van Oost-Vlaanderen, afdeling Gent.

Deze nummerplaat werd gestolen in Frasnes-Lez-Anvaing in de nacht van dinsdag 19/12 op woensdag 20/12. Indien u deze Mini Cooper donderdagnacht opgemerkt hebt of indien u meer informatie kan geven aangaande dit feit, dan kan u de onderzoekers contacteren op het gratis nummer 0800 30 30 0 of via opsporingen@police.belgium.eu.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren