Tagtik

Speelt Anderlecht thuiswedstrijden weldra in Lotto Arena?

De nieuwe voorzitter van RSC Anderlecht Marc Coucke is volop bezig met de club winstgevender te maken. Zo moesten vele oudgedienden reeds plaatsruimen voor nieuwe krachten binnen de werking van de Brusselse voetbalclub. Tevens hoort bij de vernieuwing ook een nieuwe stadionnaam.

De fans van RSC Anderlecht zullen weldra afscheid moeten nemen van het Constant Vanden Stockstadion. Na het debacle met het Eurostadion verhuist Sporting niet, maar zal het huidige stadion een commerciële naam krijgen. Op die manier kan de club immers heel wat sponsorinkomsten binnenhalen.

Marc Coucke is al in ver gevorderde onderhandelingen met de Nationale Loterij omtrent de naamsponsoring van zijn stadion. Maar ook gokbedrijf Betfirst toont interesse. Dat schrijft Het Nieuwsblad op donderdag.

De nieuwe naam zou de breuk met het verleden en de nieuwe weg die Paars-Wit inslaat duidelijk illustreren. Het stadion van Anderlecht heet al sinds 1983 het Constant Vandenstockstadion, ter ere van de in 2008 overleden ex-voorzitter.

(Skwadra by Tagtik/Source: Het Nieuwsblad/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren