Tagtik

Stad Brussel en Martinez op ramkoers?

Dinsdag spelen de Rode Duivels een oefeninterland tegen Saudi-Arabië in het Koning Boudewijnstadion. Het zou weleens de laatste wedstrijd van de Duivels op de Heizel kunnen zijn in de voorbereiding op het WK in Rusland. België speelt begin juni ook nog tegen Portugal, Egypte en Costa Rica, maar voor die oefenpotten is er nog een akkoord tussen de stad Brussel en de Belgische voetbalbond om ook die wedstrijden in het Koning Boudewijnstadion af te werken.

Waarom is er nog geen akkoord? Bondscoach Roberto Martinez wil dat er een nieuwe grasmat wordt gelegd na de wedstrijd van dinsdag, maar op die eis wil de stad Brussel niet zomaar ingaan.

"Bondscoach Martinez kan wel een nieuwe grasmat willen, maar het is de stad Brussel die de rekening mag betalen", aldus Brussels schepen van Sport Alain Courtois bij het Nieuwsblad. Een nieuwe grasmat leggen kost al gauw 100 à 200.000 euro. "Het valt te bekijken of daar budget voor is. Als de bondscoach wil, kan er snel een nieuwe grasmat liggen. Hij heeft er het geld voor."

(Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren