Tagtik

Te koop: Cristiano Ronaldo

De Portugese krant 'Record' is er zeker van: Cristiano Ronaldo vertrekt deze zomer bij Real Madrid. Volgens de krant heeft het bestuur van de Koninklijke aan makelaar Jorge Mendes laten weten dat hij de aanbiedingen die hij krijgt voor CR7 aan de club mag voorleggen.

Het nieuws komt een dag nadat de Madrileense sportkrant AS onthulde dat Ronaldo weg wil bij Real omdat voorzitter Perez zijn belofte voor een contractverbetering niet nakomt. CR7 meent dat hij die wil verdiend heeft nadat hij vorig seizoen Real Madrid de winst (4-1 tegen Juventus) in de Champions League bezorgde met twee goals, nadat hij ook al in de kwart- en halve finales van het kampioenenbal voor acht goals had gezorgd.

Zoals AS ook meldde, wil Cristiano Ronaldo het liefst terug naar Manchester United waar hij ook al speelde van 2003 tot 2009. Maar dan zullen de Red Devils wel meer dan 100 miljoen euro moeten betalen voor een speler die dan 33 jaar zal zijn en bovendien een nettosalaris van 50 miljoen euro per jaar zal willen.

(Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren