Tagtik

Thuis strikt Chris Lomme

De Vlaamse topactrice Chris Lomme zal in het voorjaar van 2018 enkele keren te zien zijn in de VRT-soap Thuis. "We sprongen een gat in de lucht, toen ze 'ja' zei! We zijn heel blij dat we iemand van haar kaliber bereid vonden om een kleine gastrol te komen spelen. Toen we een vrouwelijke actrice zochten in die leeftijdscategorie, dachten we dat we het altijd eens konden proberen. Haar 'awel ja' deed ons een gat in de lucht springen", vertelt Thuis-producent Hans Roggen opgelucht in Het Nieuwsblad.

De 79-jarige Vlaamse actrice heeft haar allereerste draaidag er al opzitten. Chris Lomme zal geen grote rol vertolken in de populaire Een-soap, ze zal slechts enkele draaidagen meemaken. "Chris maakt deel uit van een volledig nieuwe verhaallijn die iets met een taxi te maken heeft", onthult de producent een tipje van de sluier.

Op 3 april 2004 was Chris Lommen als eens even te zien met een klein gastrolletje in Thuis. Als eerbetoon aan de overleden Ann Petersen vertolkte ze toen de gastrol van cafébazin op de begrafenis van Florke Rousseau (Ann Petersen).

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Facebook)

Ook dit kan u interesseren