Tagtik

Toch vervolg op FC De Kampioenen?

Op nieuwjaarsdag keken heel wat Vlaamse gezinnen naar televisie. Op de eerste dag van 2018 stemden maar liefst 1.3 miljoen Vlamingen af op de tweede film van F.C. De Kampioenen.

Ook de derde film, F.C. De Kampioenen 3: Forever, doet het momenteel uitstekend in de bioscoop. Met 309.000 verkochte kaartjes was dit zelfs de meest bezochte film van 2017, ook al kwam hij pas half december in de zalen. Inmiddels bezochten al 400.000 bioscoopbezoekers de film van Jan Verheyen. De tv-première van F.C. De Kampioenen: Jubilee General lokte 1.3 miljoen tv-kijkers op nieuwjaarsdag. Dat is even veel als de best bekeken aflevering van De Slimste Mens ter Wereld.

Toch lijkt er een einde te komen aan de lange carrière van 'De Kampioenen'. Zo gaf Marijn Devalck eerder al aan dat hij al niet meer geloofde in de derde film en dat het Boma-verhaal voor hem voorgoed ten einde is. Herman Verbruggen (54), bekend als de onhandige Marc Vertonghen, laat de deur nu plots wel nog op een kier staan voor een vervolg op de derde film van FC De Kampioenen.

"We doen het allemaal nog steeds heel graag. Dus als er een goed idee op tafel komt, dat ons respecteert als groep, is er zeker nog wat mogelijk", zegt Verbruggen in de ochtendshow van Joe. "We hebben al gesproken om opnieuw met tv-afleveringen te beginnen en De Kampioenen kan zeker als concept blijven bestaan. Maar dan moeten we proberen om daar nieuwe, jonge mensen in te integreren. En beslissen of we met de vaste ploeg samen verdergaan, of samen stoppen", klinkt het diplomatisch bij acteur Herman Verbruggen.

(Skwadra by Tagtik/Source: Ochtendshow Joe/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren