Tagtik

Trekt Mousa naar de Serie A?

Juventus is al bezig zijn met de voorbereiding van het volgende seizoen en de versterking van de ploeg om opnieuw te kunnen meestrijden op het allerhoogste Europese niveau. Heel wat spelers mogen vertrekken, nieuwe spelers zullen worden aangetrokken.

Buffon is het einde van zijn carrière nabij, Mandzukic zou naar China kunnen en ook andere Turijnse sterren zouden weg mogen na een (volgens de normen van Juve) teleurstellend seizoen.

De Italiaanse media melden een mogelijke terugkeer van Alvaro Morata (niet meer gelukkig en/of gewenst bij Chelsea) en een eventuele komst van Mousa Dembélé. Het contract van de Rode Duivel bij Tottenham loopt tot juni 2019 en hij onderhandelt met de Spurs over een verlenging daarvan.

Als een contractverlenging uitblijft (zoals bij Toby Alderweireld), zal Tottenham Dembélé wellicht van de hand willen doen. Juventus volgt het dossier alvast op de voet op. In Italië gaat het gerucht dat de Italiaanse topclub de nodige miljoenen op tafel wil leggen voor de Belgische middenvelder.

(Fausto by Tagtik with Dupk/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren